sobota, 25. september 2021
V Hrastniku znova dim

  Kaj se dogaja v Hrastniku? Po nekajdnevnem zatišju so včeraj popoldne ob 17.46 občani na predelu Ceste 1. maja v Hrastniku v zraku zopet opazili –... naše zasavje več »

Prenova igrišča na Narofu 

Občina Zagorje ob Savi bo popolnoma prenovila igrišče na Narofu v krajevni skupnosti Izlake. Skupaj s krajani in izlaško osnovno šolo je Občina naredila načrt... savus več »+

Bel dim v Hrastniku

V četrtek, 23. septembra, so občani Hrastnika v zraku opazili bel dim, v Trbovljah pa se je pokvarilo dvigalo. Ob 17.46 uri so občani Hrastnika na lokaciji... savus več »

Zaključni dogodek programa HRT

V torek, 21. septembra 2021, je Regionalna razvojna agencija (RRA) Zasavje v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo Posavje ter Ministrstvom za gospodarski... savus več »

Dan slovenskega športa 

Danes je dan slovenskega športa, državni praznik, ki ni dela prost dan. Praznik so na pobudo Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) uvedli leta 2020 kot... savus več »

Rdeči september

»Spoštovani, ni vsaka pesem za v antologijo. Pesnik Janez Menart je eni svojih zbirk dal naslov Časopisni stihi in tudi tale moja pesem je take sorte: natrosi... savus več »

Kisikarna v Steklarni Hrastnik

V Hrastniku so 21. septembra svečano odprli tovarno v tovarni. S Steklarni so namreč zgradili kisikarno, enoto za proizvodnjo kisika. S tem so precej zmanjšali... savus več »

Preverite svojo dejavnost

Preberite si prvi članek našega novega sodelavca Boruta Kmetiča, ki bo razmišljal o različnih stvareh v našem spletnem časopisu vsakih 14 dni. Ali mislite, da... savus več »

Gorelo je, gorelo ni?

  Včeraj nekaj pred 19. uro zvečer so gasilci prejeli klic, da je na Vodenski cesti v Trbovljah prišlo do dimniškega požara v stanovanjskem objektu.... naše zasavje več »

Slikanica Strah me je

Nedavno je pri Založbi Ocean izšla slikanica z naslovom Strah me je zagorske avtorice Barbare Lekše. Barbara Lekše, ki je diplomirala na Oddelku za likovno... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo