sobota, 25. september 2021
Dominik Grmek: Ni bilo zaman 

Glavni praporščak Zveze veteranov vojne za Slovenijo Dominik Grmek je ob 30. obletnici samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije izdal monografijo z... domžalec več »+

Vedno na voljo

Da je to ena od najbolj pomembnih lastnosti zavarovalnega zastopnika, meni 29-letni David Rezar, ki sicer prihaja iz Kamnika, a je že dobri dve leti zaposlen v... domžalec več »

Športna bralna značka

Branje, telesna aktivnost in pisanje so trije stebri uspešnega boja proti stresu, tesnobi, depresiji in drugim težavam.K branju vabimo vse člane knjižnice,... mengeš več »

Kristina odlična na Madžarskem

Na zadnji preizkušnji pred svetovnim prvenstvom se je v Budimpešti zbralo več kot 3000 tekmovalcev iz 45 držav.V sklopu slovenske reprezentance je nastopila... mengeš več »

CZMjevi tečaji tujih jezikov 

V Centru za mlade Domžale v oktobru začenjamo s tečaji tujih jezikov! Jezikali bomo nemško, špansko in nizozemsko. Tečaji so namenjeni mladim med 15. in 30.... domžalec več »

Banija dobiva asfaltno prevleko 

Izvajalci del na ulici Banija polagajo zaključni sloj asfaltne prevleke na cestišče. Vreme jim je naklonjeno. Dela se bodo kmalu končala. Hvala vsem za... ljubljana.si več »

ETM 2021: Diham ples

Ena vidnejših dejavnosti Evropskega tedna mobilnosti je množični plesni dogodek za vrtčevske, osnovnošolske ter srednješolske otroke in mladino »Diham ples«,... ljubljana.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo