sobota, 25. september 2021
Znani naj prostovoljci

Velenje – Včeraj zvečer so v Vili Bianci razglasili naj prostovoljca in naj prostovoljno organizacijo leta 2020 v Mestni občini Velenje. Prostovoljce vsako... naš čas več »

Tudi v Velenju plezalna stena 

Velenje – V Velenju že projektirajo Urbani park, ki ga bodo uredili na lokaciji nekdanjega letnega bazena za Avtobusno postajo. Tam bo med drugim... naš čas več »

15 let Zavoda KSSENA 

Velenje – V sredo se je v prostorih Vile Biance odvila manjša slovesnost ob 15-letnici uspešnega delovanja Zavoda Energetska agencija za Savinjsko, Šaleško in... naš čas več »

Pridobitve v letu 2021 

Julija smo imeli slavnostno sejo Sveta KS Nova Cerkev, ki je namenjena praznovanju krajevnega praznika. Dogodek je vedno tudi priložnost, da opravimo pregled... vojnik več »

CBD in kofein

CBD, kanabidiol, ki ne povzroča opoja, dokazano zmanjšuje tesnobo, pomaga pri spanju, zmanjšuje vnetja in ima še več pozitivnih učinkov kozjansko več »

Edino Slovenija temno rdeča

Stockholm – Naš spopad z virusom Covid-19 očitno ne daje ustreznih rezultatov, povzroča pa predvsem veliko jeze in skrbi. Celotna Slovenija je na novem... naš čas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo