sobota, 25. september 2021
Film tedna: Oče

V Kinodvoru je na ogled film Oče v režiji Floriana Zellerja. Pretresljiva drama, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke, je Anthonyju Hopkinsu... mladina več »

Kritika: Vrnitev sina

Te dni je Slovenska filharmonija v soj žarometov postavila Vinka Globokarja – posvečena mu je bila sobotna izobraževalna matineja, njegova glasba se je... dnevnik več »

Odločno po poti pokončnih

Svet je “poln besed, ki jih vsi poslušamo in komaj slišimo”, je v pesmi spoznal Bert Pribac. Sinoči so njegovim besedam, polnim vprašanj in dvomov, domotožja... primorske več »

ZLOČINI NA JADRANU

Branka je vneta in čudovita detektivka, ena najboljših v splitskem oddelku za umore v mladi hrvaški demokraciji 20 let po vojni. si21.com več »

Best Sellers (2021)

Ocena: ●●●●●●○○○○ Aubrey Plaza in Michael Caine v istem filmu? Ki govori o knjigah, pisateljevanju in založniškem poslu? Jaz sem notri! Hočem reči: kje se... filmoljub več »

Samir Amin

ZDA nameravajo vzpostaviti vojaški nadzor nad vsem planetom, pri čemer jih bolj ali manj podpirajo podrejene zaveznice v Evropi in Japonska. rtvslo več »

Viasat History v oktobru 

Pregled novosti v prvi polovici oktobra na Viasat History: Svilna cesta, Nürnberg - Sojenje nacistom, mesec umorov in serija Stari vek. si21.com več »

Akcija na morju, res kot v filmu!

“Film bo napet, akcijski, še bolj kot prvi del, obenem pa romantičen,” prikima Peter Bratuša. Sedi na režiserskem stolčku, tik za njim leži možakar v kopalkah,... primorske več »

The Card Counter (2021)

Legendarni filmski scenarist in režiser Paul Schrader nas je nazadnje šokiral z mojstrovino First Reformed, ki se je dotikala posameznikovega notranjega... 10 umetnost več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo