sobota, 25. september 2021
Ob dnevu lekarn v ospredju ženske

NOVO MESTO - Ob letošnjem 17. dnevu slovenskih lekarn, 26. septembru, farmacevti namenjajo pozornost ženskam, ki se v različnih življenjskih obdobjih srečajo z... vaš kanal več »

Trojka Revoza zmagala na Ironmanu

NOVO MESTO - Minuli konec tedna se je v Kopru odvila tretja izvedba polovičnega Ironmana. Med udeleženci zahtevne vzdržljivostne preizkušnje z 1,9 kilometra... vaš kanal več »

Policisti, hvala!

Rad bi se vam zahvalil, ker ste policisti priskočili na pomoč z usmerjanjem prometa v Metliki pred časom, ko so bili izjemni zastoji vozil v mestu. Tako se je... dolenjski list več »

70 okužb manj kot dan prej 

Ob opravljenih 5471 PCR-testih so pristojni v četrtek potrdili 941 okužb z novim koronavirusom. Pozitivnih je bilo 17,2 odstotka testov. V četrtek je bilo... dolenjska news več »

Delovna nesreča na gradbišču

Včeraj ob 11.43 se je na gradbišču na Cesti krških žrtev v Krškem z delovnim strojem poškodoval delavec. Gasilci PGE Krško so s tehnično intervencijo... dolenjski list več »

Hladno jutro, čez dan do 26°C

Ponoči bo v notranjosti Primorske in na Notranjskem precej nizke oblačnosti, ki se bo lahko proti jutru širila tudi nad osrednjo Slovenijo. Drugod bo noč... dolenjska news več »

V&F: Brez padavin, a Cikava zalita

Imamo lep sončen dan in brez padavin, a očitno je nekaj težav na Cikavi v Novem mestu. Saj je verjetno pri urejanju industrijske oz. gospodarske cone prišlo do... dolenjska news več »

Človek, razgibaj se!

NOVO MESTO - Gibanje je človekova osnovna potreba, ki je ne more nadomestiti nobena druga dejavnost. Zato so na novomeški območni enoti Nacionalnega inštituta... vaš kanal več »

Veliko zanimanja za abonmaje

NOVO MESTO - V prihajajoči sezoni v Kulturnem centru Janeza Trdine znova obljubljajo zanimiv program. Vpis v letošnje abonmaje še poteka, med ljudmi pa je... vaš kanal več »

DUTB prodaja metliško Beti

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je začela postopek prodaje vsaj 86,7 odstotka lastniškega deleža družbe Beti, sicer ene vodilnih evropskih... dolenjski list več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo