sobota, 25. september 2021
Obuditev nove legende

Po reinkarniranem Countachu načrtuje Lamborghini nov retro projekt, ki ga postopno najavljajo s skrivnostnimi video napovedniki. avtomanija več »

Opel Crossland GS Line+ XHT S/S

Poroka menda moškega spremeni. Še posebej takrat ko z bodočo žena prihajata iz različnih okolij in je za vsakdanji kruh potrebno usklajevanje in kopica... car and user več »

Obširna posodobitev

Pomen posameznega modela v prodajni paleti proizvajalca pogosto odraža tudi količina posodobitev, ki jih je deležen v medgeneracijski prenovi. Za Polo s tega... avtomobilizem več »

Google Market Finder

Število spletnih nakupovalcev po vsem svetu se je v času pandemije povečalo, ovire za širjenje na tuje trge pa so zaradi interneta in digitalizacije manjše kot... car and user več »

Imejte energente na dosegu prstov 

Napredno spremljanje energentov je odslej še lažje in bolj preprosto. Standardnim funkcionalnostim so v ECE dodali še napredne rešitve za vse, ki želijo... rač. novice več »

Fiat 500e Cabrio 42 kW Icon 

Menim, da ni osebe, ki na cesti ne bi prepoznala ‘italijanskega zapeljivca’ z bogato zgodovino. Fiat 500, prvotno imenovan ‘The... avtomarket več »

Serija 300 je srce Peugeota

Prvi, originalni predhodnik današnjega novega peugeota 308, sega v daljno leto 1932. Govorimo o Peugeotovi seriji 300, ki je srce znamke francoskega... rtvslo več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo