sobota, 25. september 2021
Umrl je arhitekt Semerani

V katinarski bolnišnici, ki jo je bil pred 50 leti načrtoval z življenjsko in poklicno sopotnico Gigetto Tamaro (1931–2016), je včeraj umrl arhitekt Luciano... primorski.eu več »

Natolijeva »džungla« v Varšavi

Dokumentarni film The Jungle, ki ga podpisuje goriški režiser Cristian Natoli, bo svojo mednarodno premiero doživel na filmskem festivalu v Varšavi. Natolijev... primorski.eu več »

17. KMEČKA TRŽNICA 

V soboto, 2. oktobra vas vabimo na 17. Kmečko tržnico na Mestni trg v Idriji. Tržnica bo ponudila lokalne pridelke in izdelke kmetij z idrijskega in... idrija.si več »

Več razredov že v karanteni 

Začetek šolskega leta tudi tokrat ni brez skrbi. Koronavirus se je že prikradel v učilnice nekaterih šol s slovenskim učnim jezikom. Na nižji srednji šoli... primorski.eu več »

Sestavljen koordinacijski odbor 

Deželna vlada je pripravila osnutek zakona, s katerim bo podprla organizacijo dogodkov ob Evropski prestolnici kulture 2025; hkrati so sestavili tudi... primorski.eu več »

V 60 dneh načrt rušitvenih del 

Potem ko je junija letos Zavod za spomeniško varstvo Furlanije - Julijske krajine potrdil zeleno luč za rušenje dvorane Tripcovich, je Občina Trst danes... primorski.eu več »

"Vsak je lahko raziskovalec!"

Noč ima svojo moč - zadnji septembrski petek bo tudi letos v znamenju Evropske noči raziskovalcev, ko se širom po Evropi odprejo vrata ustanov, ki se ukvarjajo... radio robin več »

Protest za Afganistan

Pred mesecem dni so se iz Afganistana po dvajsetih letih umaknile čete Združenih držav Amerike in držav članic zveze Nato. Umiku so sledili množični poskusi... primorski.eu več »

Škabrijelovo ulico spet zapirajo

Škabrijelova ulica v Gorici bo kmalu spet zaprta za motorni promet. Po delih, ki so bila povezana s protipoplavno ureditvijo potoka Koren na obeh straneh meje,... primorski.eu več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo