ponedeljek, 20. maj 2024

Odlično testo za napolitansko pico (neapeljsko pico)

Napolitanska (neapeljska) pica izvira iz mesta Neapelj v Italiji. Za njo je značilno puhasto testo s hrustljavim robom. Navadno se nanjo da le paradižnikova omaka in mozzarela, vendar jo lahko obložite z nadevom po želji. Sestavine 600 ml vode – sobne temperature 1 kg moke za pico, tip 00 5 žličk soli 1-2 grama svežega 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo