sobota, 4. maj 2024

Če boste upoštevali te nasvete, vam bo krhko testo za pito vedno uspelo

Krhko testo predstavlja temelj za različne vrste kulinaričnih kreacij, vključno s sladkimi in slanimi pitami, tortami, kiši ter piškoti. Njegova značilna lastnost je drobljiva tekstura, ki jo je možno enostavno doseči z upoštevanjem nekaj ključnih smernic. Pravilo za pripravo vključuje razmerje sestavin 1:2:3, kjer začnemo s sladkorjem, dodamo dvojno količino masla in trojno količino moke. 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo