sobota, 4. maj 2024

Kruh Krpan iz Žita: Manj soli, več zdravja na krožniku

Pekarna Žito je aprila na trg poslala novega junaka, kot so se izrazili sami. Gre za kruh Krpan, ki za razliko od Marina Krpana, ki je prinašal sol, na pekovske police prinaša kruh z manj soli. Bolj natančno, nova inovativna receptura ima 25% manj soli od povprečnega slovenskega kruha. Slovenci namreč zaužijemo preveč soli, Kako … uporabna stran več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo