torek, 30. april 2024

Podnebna kavarna: Spoštujmo hrano – spoštujmo planet

Na Ekonomski fakulteti je v okviru Trajnostnega tedna potekala Podnebna kavarna na temo Spoštujmo hrano, spoštujmo planet. Gosti kavarne so bili Lenka Puh (Mini tovarna), Adnan Šupuk in Amela Korlat (ALMS.si) ter Anka Peljhan (projekt Kuhnapato), katere združuje to, da imajo za cilj zmanjšati količino hrane, ki konča v smeteh. V Sloveniji po podatkih Statističnega... zelena slovenija več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo