Včasih je bila fermentacija zelo pogosto opravilo, danes pa se s tem le redki ukvarjajo. Glede na to, kako zdrav je ta postopek, bi se morali več. vem kaj jem več »
Več iz medija
Cvetačni hlebčki za popestritev kosila
Ni treba, da je zdrava in krepka hrana zmeraj draga in zapletena za pripravo ... vem kaj jem več »
Horoskop in hrana
Horoskop močno vpliva na vrsto hrane, ki jo je priporočljivo jesti - pa ne zaradi magičnosti horoskopskih napovedi, pač pa zaradi cen sezonske hrane in... vem kaj jem več »
5 nasvetov za hujšanje brez odrekanj
Če se boste držali teh preprostih nasvetov, bo vaše hujšanje enostavnejše in učinkovitejše ... vem kaj jem več »
Dajte česen na zapestje in poglejte, kaj se zgodi
Česen ni samo odličen dodatek k jedem, pač pa velja tudi kot zdravilo. Če ga znate uporabljati ... vem kaj jem več »
Vsakodnevna hrana s katero se lahko zastrupite
Tisti, ki ste se že kdaj zastrupili s hrano, veste, da to ni prijetna izkušnja ... vem kaj jem več »
Kako vsak dan pojesti 2000 J (500 kalorij) manj?
2000 J (500 kalorij) manj od predpisane količine je še vedno magična meja, ki loči običajno prehranjevanje od hujšanja. Vendar pa: si znate predstavljati,... vem kaj jem več »
Kako preprečiti pokanje ven in zakaj to ni samo lepotni...
Pokanje ven je razmeroma neškodljivo, čeprav se za tem lahko skriva veliko resnih bolezni. vem kaj jem več »
Zakaj bi spomladi morali piti samo brezov čaj?
Tisti, ki mislijo, da je breza običajno drevo dobro samo za les, se motijo. Med drugim odpravlja tudi celulit ... vem kaj jem več »