sobota, 18. maj 2024

Čoko-espresso tortica

150 g piškotnih drobtin 70 g masla 1 žlica ruma Krema: 250 ml sladke smetane 200 g temne čokolade 250 g mascarpone 30 ml espressa (močne črne kave) Naribana čokolada za okras   Piškotne drobtine, stopljeno maslo in rum pomešamo in obložimo tortni model. Za nadev segrejemo sladko smetano, ji primešamo nalomljeno temno čokolado in novice.si več »

Več iz medija

Hvala za besedo

Društvo fotografov SVIT se je v sodelovanju s SLG Celje pridružilo ustvarjalni ekipi in iz ozadja iskalo fotografske momente na vajah za predstavo 3JA!... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo