ponedeljek, 13. maj 2024

Jo tudi vi zlivate stran? Nikar.

Gotovo ste ob kuhanju riža ali testenin kdaj opazili, da voda postane motna in včasih celo rahlo bele barve. To je posledica sproščanja škroba, ki se izloča iz živila, in čeprav to vodo večina izmed nas po kuhanju zavrže, obstaja dober razlog, zakaj bi jo morali, v primeru, da ste lastnik vsaj ene sobne rastline, prihraniti in koristno uporabiti. dom in vrt več »

Več iz medija

Kaj so ploščice terakota?

Terakota je eden najstarejših dizajnov glinenih keramičnih ploščic in v prevodu iz italijanščine pomeni pečena zemlja. Gre za porozne ploščice v temno rdeči... dom in vrt več »

Kako čistimo vinil?

 

Vinilne talne obloge so znane po tem, da so precej preproste za vzdrževanje in hkrati na dolgi rok zelo trpežne. Toda, da bi to dosegli, še vedno velja... dom in vrt več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo