nedelja, 19. maj 2024

Pohančki: skrivnosti priprave, ki smo jih izvedeli med obiskom teh restavracij

Dunajski so telečji, a tudi piščančji ali svinjski naj bodo tanki; postrežemo jih z rezino limone in krompirjevo solato ali pirejem. V zadnjem času smo, kamor smo šli, naleteli na pohančke: enega so pred naš objektiv postavili v celjski Gostilni Francl, drugega smo okusili v novem bistroju Jaz, ki ga v Knafljevem prehodu vodi ekipa chefinje… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo