sobota, 18. maj 2024

Najboljša sestavina z gozdnih tal! 5 okusnih receptov za kostanjeve jedi

Foto: fabiomax iz iStockSezona kostanja je znova tu! Kostanji, nekdanji “kruh siromaka”, so danes zelo cenjena in vsestranska sestavina, ki se enako dobro poda tako v sladke kot tudi slane jedi. V Evropi so se tradicionalno uporabljali za pripravo juh, dušenih jedi in kot priloge k različnim vrstam mesa, vključno s perutnino, divjačino in govedino. Danes jih najdemo moj prihranek več »

Več iz medija

Kako odstraniti kljuko na oknu?

 

Razlogov za odstranitev kljuke na oknih je veliko. Tu pa se odstranitev pogosto tudi ustavi, pri sami ideji namreč. Čeprav je odstranitev ali menjava okenske... moj prihranek več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo