nedelja, 19. maj 2024

Tedenski jedilnik: legendarne slovenske jedi, ki se pogosto znajdejo na mizi

Brez vseslovenskih klasik si marsikdo ne predstavlja kosila. Ta teden kar vsak dan na mizi. Ste za najboljšo pašto fižol, paprikaš ali ajmoht? Kaj pa zapečene skutne palačinke? Toplo priporočamo tudi krompirjev golaž. Ponedeljek: Odličen piščančji paprikaš po receptu iz najboljše prekmurske gostilne Mi vam priporočamo, da ta nadvse odličen paprikaš postrežete z domačimi testeninami.… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo