nedelja, 19. maj 2024

Gobarska sezona: kaj se nam obeta in na kaj moramo biti pozorni

Strastni gobarji upe polagajo v jesen; ponekod lepo rastejo lisičke, ki so odlične za juhe. Tudi vi že počasi pogledujete proti gozdovom in ugotavljate, kdaj bo na skritih kotičkih, za katere veste samo vi, zrasla kakšna lepa goba? O tem, kakšna sezona se nam obeta, smo povprašali Bojana Rota. Naš sogovornik je eden redkih slovenskih… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo