četrtek, 2. maj 2024

Piščančja obara z zelenjavo

Piščančja obara ali ajmoht, kakor jed običajno imenujemo, je okusna enolončnica, ki jo lahko pripravimo tudi z zelenjavo. Za pripravo piščančjega ajmohta lahko porabimo vse dele piščanca, poleg fileja, v jed dodamo tudi piščančje kosti in vrat. V današnjem receptu … Continued futr.si več »

Več iz medija

Panna cotta z jagodami

Panna cotta recept s svežimi jagodami z jagodami je preprost za pripravo in je primeren tudi za kuharske začetnike. Kaj sploh je panna cotta? Panna cotta, kar... futr.si več »

Najboljši vampi po tržaško

Najboljši vampi po tržaško! Vampi po tržaško predstavljajo kulinarični biser, ki izvira iz bogate tradicije slovenske in tržaške kuhinje. Ta jed, znana po... futr.si več »

Mrežna pečenka v pečici

 

Mrežna pečenka v pečici je kulinarična poslastica, ki jo v slovenskih kuhinjah tradicionalno pripravljamo že dolga leta. Kaj je skrivnost resnično odlične... futr.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo