nedelja, 19. maj 2024

Stara jed s stročjim fižolom in krompirjem, ki ne sme potoniti v pozabo

Ste si že kdaj skuhali krompir in fižol ter ju prelili z omako iz zaseke in kisle smetane? To je stara slovenska jed, ki jo morate spoznati! Ljubitelji nadvse okusnega in zdravega stročjega fižola bodo hitro pojasnili, katera sorta je primerna za solato in katera za enolončnico, vendar ni nič narobe, če se teh pravil… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo