sobota, 25. maj 2024

Jagodna marmelada, kot jo skuhajo na gorenjski kmetiji: hitro narejena in ravno...

Odličen recept za ravno prav sladko jagodno marmelado so nam narekovali na gorenjski kmetiji Markuta, ki stoji v Čadovljah. Tam se družina že vrsto let ukvarja s sadjarstvom. Marsikaj imajo: na jesen so to jabolka in hruške, trenutno obirajo šparglje, kmalu pridejo na vrsto jagode (ki so tu zrele nekoliko kasneje kot v preostanku Slovenije),… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo