nedelja, 19. maj 2024

Chili con carne: 4 temelji kuhanja kultne mesne enolončnice

Chili con carne je priljubljena enolončnica iz mletega govejega mesa z obvezno pekočo sestavino, čilijem. Ob omembi te značilne pikantne jedi prej ali slej pomislimo na tradicionalno mehiško kuhinjo. A chilli con carne si poleg Mehičanov upravičeno lastijo tudi Teksašani, da bo naš čili kar se da podoben originalnemu, pa moramo pri kuhanju slediti nekaj… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo