četrtek, 2. maj 2024

Pegasti badelj za razstrupljanje

Pegasti badelj, Silybum marianum, poznamo tudi pod imenom Marijin osat. To ime izvira iz legende, kjer je devica Marija iskala miren kraj, da bi podojila otroka. Osat je to opazil in z listi zaščitil Marijo in otroka. Pri tem je … Continued futr.si več »

Več iz medija

Panna cotta z jagodami

Panna cotta recept s svežimi jagodami z jagodami je preprost za pripravo in je primeren tudi za kuharske začetnike. Kaj sploh je panna cotta? Panna cotta, kar... futr.si več »

Najboljši vampi po tržaško

Najboljši vampi po tržaško! Vampi po tržaško predstavljajo kulinarični biser, ki izvira iz bogate tradicije slovenske in tržaške kuhinje. Ta jed, znana po... futr.si več »

Mrežna pečenka v pečici

 

Mrežna pečenka v pečici je kulinarična poslastica, ki jo v slovenskih kuhinjah tradicionalno pripravljamo že dolga leta. Kaj je skrivnost resnično odlične... futr.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo