nedelja, 19. maj 2024

Pečena rdeča pesa

Medena pečena rdeča pesa je okusna in zdrava priloga. Dobra je topla ali hladna, najboljša pa dan kasneje, ko se vso okusi povežejo med sabo. Najbolje se poda k pečenki in piščancu, lahko pa jo imamo tudi za malico ob kosu kruha ali prepečenca. recepti.si več »

Več iz medija

Namaz iz češnjevih paradižnikov

 

V pečici počasi pečeni češnjevi paradižniki z dodatkom začimb, se bodo spremenili v neverjetno okusen namaz, ki najbolj tekne na popečenem kruhu. Privoščite si... recepti.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo