nedelja, 2. junij 2024

Kdaj uporabimo česen v prahu in kdaj v granulah

Sušeni česen je nadvse priročna začimba, uporabljamo predvsem prah in granule. Kako se razlikujeta pri kuhi? Česen poleg čebule spada med eno najbolj uporabljenih začimb v slovenski kuhinji. Jedem doda globino, poveže okuse ostalih sestavin in vse skupaj zaokroži v celoto. Njegova močna aroma je prisotna v marsikaterem receptu, a še preden ga nasekljamo na… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo