nedelja, 19. maj 2024

Danes pa slastna jed na žlico: Fižolova juha z makaroni

Fižolovka ji rečemo pri nas doma. Za pripravo te juhe vam priporočam uporabo rjavega fižola, izberite kvalitetnega, da bo juha bolj gosta. Obliko makarončkov pa prepustite domišljiji. Poleg ponudite sveže in hrustljave žemljice. Za 4–6 oseb potrebujemo: 350 g kuhanega rjavega fižola (ne iz konzerve!), 1,5–2 litra vode, 1 strok česna, 1 korenček, por, gomolj kuloar.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo