torek, 18. junij 2024

Slastni udon rezanci z govedino, zelenjavo, sojo in sezamom #recept

Rezanci so poleg riža ena najbolj razširjenih jedi po Aziji, pripravljamo pa jih lahko na 1001 način. Pa tudi med samimi rezanci je več različnih vrst. Tokrat pripravljamo udon rezance, debelejše pšenične rezance, ki so prava hrana za dušo. Udon rezanci so debeli, mehki in rahlo žvečljivi pšenični rezanci, ki vas bodo objeli od znotraj. vandraj.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo