ponedeljek, 20. maj 2024

Tradicionalni slovenski zajtrk 2021

Pomembni cilj Mednarodnega leta sadja in zelenjave je ozaveščanje in opozarjanje populacije in politike o zdravstvenih koristih uživanja sadja in zelenjave, spodbujanje k njunemu uživanju v okviru uravnotežene prehrane, zmanjševanje odpadne hrane v verigi pridelave in predelave ter širitvi dobrih praks na področju trajnostne prehrane. Več si lahko prebereta na: https://... nijz več »

Več iz medija

Pesticidi v živilih

Obstaja več kot 1000 aktivnih snovi, registriranih kot pesticidi. Z njihovo kombinacijo dobimo preko 16.000 različnih pesticidov, ki so danes na trgu.Pesticide... nijz več »

Virusi v živilih

Virusi so pogosti povzročitelji bolezni, ki se prenašajo z živili. Vse bolj se razvijajo metode za dokazovanje virusov v živilih kot tudi v vzorcih kužnin, kar... nijz več »

"Živa knjižnica" v Tolminu

 

Osrednji dogodek, t.i. “Živa knjižnica” je obiskovalcem ponudil enkratno priložnost srečanja z osebami s težavami v duševnem zdravju ali škodljivim pitjem... nijz več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo