sreda, 5. oktober 2022

Hrastničani na Kolpi

V soboto 30. julija, je OZSČ Bela Krajina v sodelovanju s Hrvatskim častniškim zborom Karlovške županije pripravila tradicionalni mednarodni spust po Kolpi (Kolpa – Kupa 2’022). Zaradi nizkega vodostaja reke Kolpe se je spust odvijal malce drugače kot sicer, tako da sta bila start in cilj na slovenski strani. Spusta se je udeležilo devet naših savus več »

Več iz medija

Zapori dveh cest v Hrastniku

V Hrastniku bodo za promet popolnoma zaprli dve lokalni cesti. Od danes, 5. oktobra, do konca leta bo veljala zaradi gradnje ceste popolna zapora lokalne ceste... savus več »

Big band na Hvaru

Big band Zagorje, ki letos obeležuje 20-letnico delovanja, se je prejšnji teden na povabilo Hrvatske gradske glazbe Stari Grad na Hvaru udeležil prvega... savus več »

Teden otroka

Tema letošnjega Tedna otroka Skupaj se imamo dobro v ospredje postavlja druženje z vrstniki in grajenje medsebojnih odnosov, kar je nujno potrebno za ustrezen... savus več »

Knjige umirajo. Pa res?

Zgodbe Katapulta: Založba 5KA »Upam, da ne. Mnogi smo še vedno zaljubljeni v knjige,« pravi Petra Škarja, podjetnica in avtorica več knjižnih uspešnic. »Ampak,... savus več »

Rock&roll za Zasavje

 

Samosvoj pevec Uroš Ržišnik bo v kulturnem domu v Kisovcu, kjer je odraščal, v soboto, 8. oktobra, pripravil koncert Rock&roll za Zasavje. Spremljali ga... savus več »

Kako vzgojiti bralca, 2.del

 

Harryja Trumana so nekoč vprašali, če se je kot otrok kdaj znašel v težavah. “Zelo, zelo redko,” je odgovoril. “Bil sem preveč zaposlen. Do... savus več »

Milenko Mraz

 

Na trboveljskem pokopališču smo se poslovili od Milenka Mraza, Trboveljčana, ki je bil eden najbolj prizadevnih članov Smučarskega društva Trbovlje. Milenko... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo