petek, 30. september 2022

Varne poti za najmlajše

Občina Trbovlje z naložbami v prometno varnost otrok, ki obiskujejo vrtec, nadaljuje tudi letos. V lanskem letu so uredili varno pot pri enoti Barbara, letos pa bodo to storili tudi pri enoti Pikapolonica. Občina Trbovlje je v preteklih letih uredila varno šolsko pot za šolarje OŠ Ivana Cankarja od Mercatorja do Zavarovalnice Triglav, rekonstruirala križišče savus več »

Več iz medija

Žepi

Zagorski pesnik Vlado Garantini nam je tokrat poslal hudomušen pogled na življenje iz žabje perspektive. »Malo besednega in miselnega igračkanja, duhovičenja... savus več »

Več jamatlonk kot jamatloncev

Na Zimski jamatlon se je doslej prijavilo že 18 ekip z 68 člani. Kar 42 je prijavljenih jamatlonk, 26 med njimi je jamatloncev. Perkmandeljc si mane roke,... savus več »

Urša, Kenan, Uroš

Od petka do nedelje (23. do 25. september) je na Reki potekal Mednarodni karate turnir Croatia Open, ki je tudi tokrat zbral številčno zasedbo, nastopilo je... savus več »

NVO gre v šolo

Jesensko deževno četrtkovo dopoldne, 29. septembra, so učencem OŠ Ivana Cankarja Trbovlje osvetlili obiski predstavnikov nevladnih organizacij, ki delujejo v... savus več »

Težave zaradi močnega dežja

 

Zasavski gasilci so danes posredovali zaradi močnega dežja v vseh treh zasavskih občinah. Agencija RS za okolje bodo ponoči in jutri dolgotrajni krajevni... savus več »

Na današnji dan: Ludvik Mrzel

 

Na današnji dan leta 1971 leta je v Ljubljani umrl pripovednik, pesnik, esejist, gledališki in literarni kritik, dramatik in prevajalec, predvsem pa časnikar... savus več »

Moto avan-tura Azija 2022

 

Motorizem mi je bil dan v zibelko, ker je bil oče motorist, tako, da je ta strast do motorjev vseskozi žarela v meni. Od birme naprej, ko sem dobil svoj prvi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo