ponedeljek, 27. junij 2022

Colaba: predel Mumbaja

Predel Mumbaja, ki zasluži posebno pozornost, se imenuje Colaba in od znamenitosti vključuje t. i. Vrata Indije (Gateway of India) ter, predvsem po terorističnih napadih leta 2008, poznan kolonialni hotel Taj Mahal Palace in kavarno Leopold. Colaba je zaradi bližine turističnih znamenitosti zelo primerna za prenočevanje in tudi sama sem hotel izbrala v omenjenem delu mesta. Spanje in hrana sta v M... 2 many blog več »

Več iz medija

Colaba: predel Mumbaja

Predel Mumbaja, ki zasluži posebno pozornost, se imenuje Colaba in od znamenitosti vključuje t. i. Vrata Indije (Gateway of India) ter, predvsem po... 2 many blog več »

Priprava zdravih jedi tudi poleti

 

Kuhinja je prostor v našem domu, kjer se vsi zadržujemo in ne samo midva z možem. Že zelo zgodaj sva otroke vključila v pripravo obrokov, jim pokazala, kako se... 2 many blog več »

Pameten nakup otroškega kolesa

 

3. junija obeležujemo svetovni dan kolesarstva in ob tej priložnosti bi rada še enkrat izpostavila, kako pomembno je kolesarjenje za nas in okolje. Pomembno... 2 many blog več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo