ponedeljek, 27. junij 2022

Mehanizmi notranje biološke ure

Biološka ura regulira tudi delovanje mnogih drugih genov in tako omogoča, da se naša fiziologija prilagodi različnim delom dneva in funkcijam, ki jih naše telo takrat opravlja. Po odkritjih nagrajencev se je raziskovanje cirkadiane biologije razvilo v zelo veliko in dinamično raziskovalno področje, ki ima velik vpliv na naše zdravje in dobro počutje. za srce več »

Več iz medija

Mehanizmi notranje biološke ure

Biološka ura regulira tudi delovanje mnogih drugih genov in tako omogoča, da se naša fiziologija prilagodi različnim delom dneva in funkcijam, ki jih naše telo... za srce več »

Infografika: Možganska kap

Nikoli ni preveč obveščanja o tem, kako preprosto in zanesljivo prepoznamo znake možganske kapi s pomočjo besede GROM. Kadar opazimo vsaj enega od teh znakov,... za srce več »

Omleta z grahom

 

Kdo nima rad jedi, kjer so glavna sestavina jajca? Tokrat omleta z mladim grahom in čebulo. Okusno in lahkotno za poletne dni. Dober tek! za srce več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo