nedelja, 3. julij 2022

Vrtno pohištvo za poletni užitek

Koledarsko poletje sicer še ni nastopilo, a visoke temperature so nas že ponesle v najbolj priljubljen letni čas. Nestrpno čakate večerne ure, ko se bo temperatura končno ohladila, da boste lahko odprli vrata in uživali na prostem? Ni lepšega od preživljanja prostega časa v udobnem naslanjaču na vrtu, ki vas pričaka po še tako napornem moj prihranek več »

Več iz medija

Triki za bleščeče čista okna

Photo by StockSnap on PixabayVečina rastlin je že odcvetela, na oknih in vkodnih vratih pa so ostale sledi prahu. Če ga še niste odstranili, je zdaj res... moj prihranek več »

Kdaj zamenjati pisarniški stol?

Menjava pisarniškega stola in nakup novega Pisarniški stoli so esencialni del vsake pisarne in delovnega okolja. Če ni stolov, ni sedenja in zmožnosti... moj prihranek več »

Zakaj hoditi bosi?

 

Že od malih nog, ko se učimo prvih korakov, je priporočljivo, da čim več časa preživimo bosi. Seveda so tako živeli že naši predniki, danes pa je tega vse... moj prihranek več »

Zakaj smo brez denarja?

 

IR paneli, IRSun WIFI regulator, varčna barva Thermosun so produkti o katerih se bo v prihodnosti dosti govorilo. Photo by Ekosen»Navadili smo se hitrega... moj prihranek več »

Zalivanje trate poleti

 

Photo by sevenpixx on PixabayVisoke dnevne temperature in žgoče sonce poškodujeta zelenico. Da bi ostala zelena in lažje prebrodila sušno obdobje, moramo travo... moj prihranek več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo