ponedeljek, 27. junij 2022

#recept Mešana solata s pečenim lososom

Ta mešana solata z zelenjem, pečenim lososom, svežim prelivom in ostalo zelenjavo, je čudovita pomladno-poletna jed, ki navduši, s kosom kruha lepo nasiti in prav lepo zadovolji. Pripravljena je v dobrih 20 minutah in je jed, ki na vroče dni še kako dnevnik več »

Več iz medija

Zgodba MG

MG Motor je avtomobilska znamka, ki jo je v Veliki Britaniji leta 1924 ustanovil britanski pionir avtomobilizma William Morris, lastnik takratnega podjetja... dnevnik več »

Ko milijon ni veliko

Ob odločitvi za nakup avtomobila praviloma najprej razmislimo o tem, koliko bi največ za nakup odšteli. Je to 10, 20 ali več kot 50 evrskih tisočakov? Takole... dnevnik več »

Samo zobje

Bralci, ki nas opozarjajo na slab dostop do popravila zob, pripovedujejo o dolgih čakalnih dobah. Ker bi na pomoč čakali v neskončnost, na koncu sežejo v žep.... dnevnik več »

Borut Šuklje 1958–2022

»Ko vlak zapelje v Dürrenmattov tunel, postane negotovost strašljiva. Je na koncu tunela luč ali je na koncu luči tunel? Je zmeda življenja del reda ali je red... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo