nedelja, 3. julij 2022

Ford se pridružuje pozivu EU k 100-odstotni prodaji povsem električnih vozil

Ford Evropa se je skupaj s 27 podjetji pridružil pozivu Evropski uniji (EU), naj zagotovi, da bodo od leta 2035 vsi novi avtomobili in kombiji v Evropi brez izpustov, ter določi obvezne cilje glede polnilne infrastrukture. Poziv vztraja, da je odstranitev vozil na fosilna goriva s cest nujno potrebna, da Evropa doseže svoj cilj neto avtomarket več »

Več iz medija

Podpis sponzorske pogodbe z JZS

Podružnica Suzuki v Sloveniji je podpisala že šesto zaporedno sponzorsko pogodbo z Judo zvezo Slovenije. Podružnica Suzuki v Sloveniji je po večletnem... avtomarket več »

Škoda Fabia RS Rally2

 

ŠKODA FABIA RS Rally2: z legendarno kratico RS novi rally dirkalnik na osnovi četrte generacije modela FABIA spominja na legendarne dirkalne avtomobile iz... avtomarket več »

Volkswagen ID.5

 

Volkswagen predstavlja svoj tretji model električne družine ID., ki po njihovem mnenju vstopa v zanimiv nov segment, v resnici pa gre za kupejevsko... avtomarket več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo