četrtek, 19. maj 2022

S Facebooka - 13.05.22

Ekipa pod Damavandom z Iransko potepanje & vzpon Damavand (5671 m) / 06.-15.05 2022 ... se je razdelila na tri dele.   Turni smučarji so opravili s turno smuko, ekipo pešakov je pregnal ... gore in ljudje več »

Več iz medija

Z novim vodnikom

Vezna planinska pot (VPP) XIV. divizije je za Slovensko planinsko potjo druga najstarejša obhodnica po Sloveniji, ki je v zadnjem desetletju doživela temeljito... gore in ljudje več »

Kočijaž Josip Ažman

Podpisani Josip Ažman na Bohinjski Bistrici in na Bledu razpolaga s prenočišči, ter točno postreže z vsem potrebnim vsakega gosta. Eno ali dvovprežni vozovi... gore in ljudje več »

Lhakpa Sherpa

Lhakpa se je po poročanju Himalayan Timesa  in  Kathmandu Posta  desetič povzpela na Everest ( kar je  potrdil član njene filmske ekipe).  Po besedah... gore in ljudje več »

Tulove grede

Tulove grede (1120 m) – Skalni masiv Južnega Velebita, ki s svojimi zanimivimi stolpi buri domišljijo. Kulisa, kjer so se snemali legendarni filmi o Winnetouju... gore in ljudje več »

V svetu mladih

 

Danes bomo ubrali lažje poti. Na njih bi radi imeli ubrane misli, skladne s potjo. Nič globokih. Toliko, kot se danes noga ugrezne v snegu, le do gležnja. V... gore in ljudje več »

Muzeji so moč

 

Muzeji so moč za prihodnost Igor Kavčič Že tradicionalni Mednarodni muzejski dan letos poteka pod geslom Moč muzejev. Muzeji nas učijo o naši... gore in ljudje več »

Oživljamo tradicijo

 

Planinsko društvo Solčava V soboto, 7. 5. 2022, smo uspešno izvedli veleslalomsko tekmo na plazu pod Planjavo. Letos nam je vreme postreglo z dežjem in... gore in ljudje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo