torek, 16. april 2024

V Parizu na podelitvi knjižnih nagrad blesteli ti dve slovenski kulinarični knjigi

Še zadnje poročilo z letošnje podelitve knjižnih nagrad Gourmand, ki je bila pred dnevi v Parizu. Poleg letnih zmagovalcev so pripravili še izbor Best of the Best za zadnjih 25 let, kolikor te nagrade poznamo. Kategorij je sicer skoraj brez števila, omemba pa je vendarle vedno lepo priznanje. Med najboljšimi monografijami, posvečenimi kruhu, je ta… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo