sreda, 24. april 2024

Kdaj bo meso, vzgojeno v laboratorijih, doseglo naše restavracije

Velika podjetja iz mesne industrije in tudi posamezniki, ki v tem prepoznavajo dobro priložnost, vse več vlagajo v start-upe, ki so začeli proizvajati meso iz izvornih celic živih živali. Cilj je, da bi to "meso" v evropske restavracije prišlo do leta 2021, medtem pa v ZDA navdušujejo izdelki iz rastlinskih beljakovin, za katere je težko uganiti, da niso pravo meso. siol več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo